Duyarsızlığın Böylesi!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Şair Nabi Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Blv. önündeki çöp konteynerları mikrop saçıyor.

lanet olsun
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye ilçesine bağlı Şair Nabi Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Blv. ana yolu üzerinde bulunan bu konteynerlar hasta olma sebebiniz olabilir. Bazı iş yerlerinin önünde bulunan konteynerların arkasına atılan atıklar değişmeyen zihniyeti birkez daha gözler önüne serdi. Duyarsız vatandaşlarımızın sergilediği bu davranış sonucunda gerekli toplum eğitimi almalarını rica ediyoruz. Konteynerin hemen yanında bulunan kaldırımdan geçen yüzlerce insan bulunmakta bu insanların bir kısmı bu çöp atıklarına basmak zorunda kalıyor, yoluda kapatıyor. Görüntüleri tarafımıza ileten Esma L; " Bu kadarını beklemiyordum, sözde bize hizmet eden malum iş yerleri çevreyi bu şekilde kirletiyor görmüş olduk, sözde medeniyetten bahsederler ama medeniyetten yoksunlar anlaşılan. Bu iş yerlerinin biran önce denetlenip kontrol edilmesi gerekiyor sonuçta kapısının önünü dahil temiz tutamayan bu iş yerlerinin halini merak ediyorum. Ben bebek arabasıyla geçtim ordan ve kokudan rahatsız oldum, kızım bile küçük olmasına rağmen yüzünü çevirdi rahatsız oldu. Belediyelere de seslenmek istiyorum bunca zabıtanız var hangisi çalışıyor, kahvelerde oturmakdan başka ne yapıyorlar o kadar insan buradan geçiyorda hiç birimi görmedi bu iğrenç manzarayı. Başta bu iş yerleri sahiplerinin eğitilmesini daha sonra belediyemizi çalışmaya davet ediyorum " dedi.

Urfanatik Gazetesi'nin WhatsApp ihbar hattına iletilen görüntülerden de görüleceği gibi karşımızda iğrenç bir manzara var, umarız ki biran önce yetkililer duruma müdahale edip gerekli işlemleri sağlarlar.

07 Haz 2017 - 11:29 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.