Dünya şampiyonu Demirkol’u ziyaret etti

Haliliye Belediye Spor Kulübü sporcularından Muay Thai Dünya Şampiyonu Yıldırım Oğuz Başkan Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret ederek kendisine

Dünya şampiyonu Demirkol’u ziyaret etti
Video için play'e tıklayın

IFMA-Uluslararası Muaythai Federasyonu tarafından İsveç’in Jönköping kentinde 17- 29 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen Muay ThaiDünya Şampiyonası’na, Haliliye Belediye Sporu temsilen TürkiyeMilli Takımı adına katılan Yıldırım Oğuz, 67 kiloda dünya şampiyonu oldu. Şampiyon sporcu, yurda döndükten sonra kendisine verilen desteklere teşekkür etmek amacıyla Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti.

Haliliye Belediye Sporun kick boks alt yapısında yetişerek şampiyonluklar elde ettiğini ve son olarak dünya şampiyonluğu elde etmenin gururunu yaşadığını aktaran Yıldırım Oğuz, bu gururu Haliliye Belediyesine borçlu olduğunu söyledi. Oğuz, Haliliye Belediye Spor adına yarışacağı müsabakalardan şampiyonluklar kazanmaya devam edeceği sözünü de Başkan Demirkol’a verdi.
Başkan Fevzi Demirkol, Yıldırım Oğuz’un bir sembol olduğunu ve Haliliye’den daha başka şampiyonlar çıkacağına inandıklarını söyledi. Spora ve sporcuya önem verdiklerini vurgulayan Başkan Demirkol, “Haliliye Belediye Spor Kulübü’nden dünya şampiyonu sporcumuz Yıldırım Oğuz, bizi ziyaret etti. Haliliye Belediye Sporun kendilerine sağlamış olduğu özgüvenden, güvenden ve muhabbetten dolayı teşekkür etmek için geldiler. Her zaman için bizim kardeşimiz olduğunu, bu güveni her zaman hissetmesi gerektiğini ve ayrıca sadece Haliliye Belediyesini değil, Haliliye halkının, Şanlıurfa halkının kendisinin yanında olduğunu ve kendisinden çok şey beklediğini ifade ettik. Haliliye’den daha başka şampiyonlar çıkacağına inanıyoruz. Yıldırım bu sporda bir sembol olarak, diğer kardeşlerini de Haliliye Belediye Spor’a davet ediyor” diye konuştu.
Yıldırım Oğuz’a ziyaretinde antrenörü Murat Akaltun ve Haliliye Belediyesi Spor Müdürü Şavak Baysan’da eşlik etti.

07 Haz 2016 - 12:34 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.