Demirkol, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol 15 Temmuzun Şanlıurfalı şehidi İbrahim Halil Yıldırım'ın ailesini ziyaret etti.

FevziDemirkol, Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ile birlikte 15 Temmuz askeri kalkışma girişiminde İstanbul'da şehit düşen İbrahim Halil Yıldırım'ın, Akabe Mahallesinde oturan amcası Mehmet Yıldırım'ı ziyaret etti. Şehit amcası Yıldırım'ın Ramazanını mübarek eden Demirkol, şehit ailelerinin her zaman hizmetinde olduklarını söyledi.

Şehit ailesiyle bir süre sohbet eden Başkan Demirkol, şehit yakınlarına sahip çıkmayı kendilerine bir borç bildiklerini belirterek, yaptığı açıklamada şunları kaydetti,"Şehit ve şehitlerimizin aileleri bizim her zaman için taktir ettiğimiz ve hizmetlerinde olduğumuz bir kesimdir. Şehitlerimize karşı vefa göstermemiz bizim namus borcumuzdur. Şehitlerimizle ilgili onların ailelerine ziyaretlerde bulunuyoruz. Ziyaretlerimizde şunu ifade ediyoruz, bir evladınızı şehit verdiniz ama milyonlarca evladınız oldu. Bu vatan için kanını dökmüş, canını vermiş şehitlerimize ve en son 15 Temmuz şehitlerimize Cenab-ı Hakk'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimiz bizim için çok kıymetli ve onların aileleri bizim emanetimizdir."

Şehit aileleri ve gazilerle birlikte Çanakkale'ye gezi düzenlediklerini de hatırlatan Demirkol, "22 Mayıs'ta şehit ailelerimizi Çanakkale'de ecdadımızın yaşamış olduğu savaşı yerinde göstermek için Çanakkale'de misafir ettik. Yine şehit ailelerimizin çocuklarına ayrı eğitim verdiriyoruz. Şehit Aileleri Dernek Başkanı Sayın Mehmet Yavuz ile birlikte işbirliğiyle içindeyiz" diye konuştu. Şehit amcası Mehmet Yıldırım ise yapılan ziyaretten dolayı Fevzi Demirkol'a teşekkür ettiklerini söyledi.

Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz da, Fevzi Demirkol'un yılda bir kez değil, 365 gün şehit ailelerini hatırlayarak, onların yanında olduğunu kaydetti.

28 May 2017 - 15:52 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.