Demirkol iftarını vatandaşlarla yapıyor

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Keskin ve Abdulkadir Altundağ ile birlikte iftarı bir ailenin sofrasında birlikte

Demirkol iftarını vatandaşlarla yapıyor
Video için play'e tıklayın

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ramazan ayında gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik faaliyetleri ile bir ilke imza attı. Ramazan ayı boyunca her gün üç noktada iftar düzenleyen ve sahur çadırı kurarak evlere iftar servisi hizmetini sunan ve hastanelerde iftar düzenleyen, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol bu sefer de bir ilk yaparak iftarda vatandaşların evlerine konuk oluyor.

Başkan Fevzi Demirkol, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte karaciğer kanseri olan Mustafa Algıç’ın evine konuk oldu. İftar öncesi aile ile uzun süre sohbet eden Demirkol, ailenin çocuklarıyla da yakından ilgilendi. Çocuklara derslerinde başarılı olmalarını isteyen Demirkol, çocukların başarılarını devam ettirmesi için yanında olacağını belirtti. Algıç ailesinin sıkıntılarını dinleyen Başkan Demirkol, sıkıntıların tespit edilerek kısa bir zaman içerisinde giderileceğini belirtti. İftar öncesi açıklamalarda bulunan Demirkol;“Bu akşam iftarımızı Mustafa Algıç kardeşimizin evinde açtık. Bizi misafir ettiler misafir ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Çocukları Zeynep, Hüseyin, Hasan okula gidiyorlar. Okula gidenlerin başarılarını konuştuk. Ayrıca okula gitmeyen çocukları İsa’nın geleceğini konuştuk. Bu hususta kendilerinin yanında olacağımızı ifade ettik. Bana refakat eden Belediye Meclis Üyelerimiz Sayın Mehmet Keskin, Sayın Abdulkadir Altundağ beyefendiye ve bizi misafir ettikleri için Algıç ailesine teşekkür ediyoruz. Maşallah çocuklarımız takdir almışlar. Bu takdirleri ileride daha büyük başarılara dönüşecek. Gençler bizim geleceğimiz. Gençler bizim istikbalimiz. İstikbalimizi en iyi şekilde hazırlayacaklar” dedi.Mustafa Algıç, İftara katıldığı için ve yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a şükranlarını sundu.

24 Haz 2016 - 18:02 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.