Demirkol'dan Viranşehirlilere derneğine ziyaret

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği İstanbul'da İstanbul Viranşehirliler Derneği'ni ziyaret

BaşkanFevzi Demirkol, bir dizi temaslarda bulunmak üzere bulunduğu İstanbul’da, İstanbul Viranşehirliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanış ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Derneğin Fatih İlçesi’ndeki binasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Demirkol’u Yönetim Kurulu Başkanı Necati Erol ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Şanlıurfa ve Haliliye ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan görüşmede Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler de verdi. Ziyarette İstanbul Şanlıurfalılar Derneği Ali Rıza Küçükler’de yer aldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Erol ise Haliliye Belediyesinin çalışmalarını taktirle takip ettiklerini ve Başkan Demirkol’un Haliliye İlçesi için büyük bir şans olduğunu ifade etti.

02 Tem 2016 - 12:11 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.