Başkan Demirkol’dan Bir Dev Eser Daha

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Devteşti Mahallesinde 2 bin 869 metrekare kapalı alan üzerine yapımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun

Başkan Demirkol’dan Bir Dev Eser Daha
Video için play'e tıklayın

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, DevteştiMahallesinde 2 bin 869 metrekarekapalıalan üzerine yapımı devam eden Yarı OlimpikYüzmeHavuzunun inşaat çalışmalarını inceledi. Yaz ve kış mevsimlerinde kullanılabilecek havuzla ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, “Gençlerimizin hoşça vakit geçirebileceği, spor yapabilecekleri gençlerimizin her zaman için kullanabileceği bir tesis inşa ediyoruz.” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Selim Polatkan, Meclis Üyesi Mehmet Keskin ve teknik ekiple birlikte Devteşti Mahallesinde yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatını ziyaret etti. İnşaatta çalışan işçilerle sohbet eden Başkan Demirkol, daha sonra çalışmalarla ilgili teknik ekipten bilgiler aldı.

Yaz ve kış mevsimlerinde kullanılabilecek olan yarı olimpik yüzme havuzuyla ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, “Haliliye İlçemizde genç nüfus çoğunluktadır. Bu gençlerimiz bizim için çok önemli. Gençlerimizin sağlıkta, sporda, eğitimde her alanda bilgi çağında en iyi şekilde yetişmesi için gayret sarf ediyoruz. Haliliye Belediyemizin gençlerimizin istifadesine sunmak üzere Devteşti Mahallesinde yapmış olduğu kış- yaz kullanılabilecek, ısıtmalı yüzme havuzumuzun ve sosyal tesisimizin inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Bu havuzumuz 2 bin 869 metrekare kapalı alana sahip. Isıtmalı ve gençlerimizin 365 gün kullanabileceği bir havuz olacak. Yine aynı şekilde içinde mescitleri, sosyal alanları olan gençlerimizin hoşça vakit geçirebileceği, spor yapabilecekleri gençlerimizin her zaman için kullanabileceği bir tesis inşa ediyoruz. Aşağı yukarı bitme aşamasına gelmiştir. Bu çalışmaları yapan tüm işçilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından inşaat alanından ayrıldı.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan, önemsediği gençlerin ilgi alanlarıyla ilgili çalışmalar yapan Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla yapımına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi, 2 bin 869 metrekare kapalı alan üzerinde yapımı devam ederken, 3 milyon 148 bin Türk Lirasına ihalesi yapılan yüzme havuzunda mescit, fitness salonu, revir ile 12,5x 25 metre uzunluğunda havuz yer alacak.

28 Şub 2018 - 10:04 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.