Başkan Demirkol, Ulubatlı Muhtar Evi İnşaatını İnceledi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Haliliye Belediyesi tarafından Ulubatlı Mahallesinde yapım çalışmaları sürdürülen muhtar evi inşaatında

Başkan Demirkol, Ulubatlı Muhtar Evi İnşaatını İnceledi
Video için play'e tıklayın

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi tarafından UlubatlıMahallesinde yapım çalışmaları sürdürülen muhtar evi inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Demirkol, “Bu inşaatımız tamamlandığında Ulubatlı Mahallemizin muhtar evi ihtiyacı da karşılanmış olacaktır” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, mahalle gezisi programları kapsamında Ulubatlı Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Fethi Kaya tarafından karşılanan Başkan Demirkol, mahalledeki çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Kaya ile yapılan çalışmalar hakkında da, fikir alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, mahalledeki vatandaşlarla da görüşerek, sohbet etti.

Başkan Fevzi Demirkol, incelemeleri sırasında Haliliye Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Muhtar Evinin inşaatını da inceledi. İnşaat çalışmalarıyla ilgili teknik ekipten bilgiler alan Başkan Demirkol, işçilerle de sohbet etti.

Yaptığı inceleme ziyaretine ilişkin açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, “Ulubatlı Mahalle Muhtarımız Sayın Fethi Kaya ve Ulubatlı Mahallemizi ziyaret ettik. Ulubatlı Mahallemizde yapmış olduğumuz hizmetleri gözümüzle görmek ve yapılan çalışmaları yerinde inceleme imkanı bulduk. Bu tip mahalle gezilerimiz devam edecektir. Yapmış olduğumuz hizmetlerin yerinde görülmesi ve gereken hizmetlerinde anında yapılması bizim için çok çok önemli. Bu inşaatımız tamamlandığında Ulubatlı Mahallemizin muhtar evi ihtiyacı da karşılanmış olacaktır. Muhtarımıza teşekkür ediyor, mahalle sakinlerine saygılar sunuyorum” dedi.

Mahalle Muhtarı Fethi Kaya da, her türlü konuda Başkan Fevzi Demirkol’un yanlarında olduklarının altını çizerek, “İlk başta sayın başkanıma ben teşekkür ediyorum. Gerçekten bölgemize, mahallemize, Urfa’mıza yakışır bir mahalle muhtarlığını bize kazandırıyor. Gerek mahallemizle ilgili gerekse eksikliklerimizle ilgili istişarede bulunduk. Başkanımız, sağ olsun bize her konuda yardımcı oluyor, eksikliklerimizi yerinde inceliyor. Ben başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından mahalleden ayrıldı.

Haliliye Belediyesi tarafından vatandaşların muhtarlık hizmetlerinden daha rahat şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla muhtar evi olmayan mahalleler için başlatılan muhtar evleri projesi kapsamında, Ulubatlı Mahallesinde çalışmalar başlatılmıştı.

24 Ara 2017 - 10:03 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.