Başkan Demirkol, Muhtarlarla Buluştu

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesine üye mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek çalışmalarla ilgili

Başkan Demirkol, Muhtarlarla Buluştu
Video için play'e tıklayın

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Türkiye MuhtarlarDerneğiŞanlıurfa Şubesine üye mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, çalışmalarla ilgili istişarede bulundu. Başkan Demirkol, “Muhtarlarımızın, halkın devletle karşılaştığı ilk kurum olduğunu bilincinde olarak, çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesine giden Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u, Dernek Başkanı ve Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Haktankaçmaz ve mahalle muhtarları karşıladı. Başkan Demirkol, mahalle muhtarlarının kendisine aktardığı sorun, talep ve önerileri not alıp iletilerin çözüme kavuşturulması için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol’un her konuda kendilerine yardımcı olduğunu, dertleriyle dertlendiğini ifade eden Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz, “Başkanımız sürekli bizimle beraber. Sorunlarımızı, sıkıntılarımız sürekli kendisiyle paylaşıyoruz. Başkanımız ciddi anlamda dertlerimizle, dertlenen birisidir. Biz kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Muhtarlara kamu işlerinde kullanmaları amacıyla geçmişte Şanlıurfa’da ilk olarak bilgisayar hediye ettiklerini ve muhtar evleri yaptıklarının altını çizen Başkan Demirkol ise şunları söyledi:

“Muhtarlarımız mahallelerimizdeki temsilcilerimizdir. Bu bakımdan muhtarlarımızla zaman zaman mahalle ve esnaf gezilerinde, zaman zaman kendilerini ziyaret ediyoruz ve zaman zamanda bağlı bulundukları kurumları ziyaret ediyoruz. Bu bağlamda muhtarlarımızın halkımıza hizmet noktasında, en iyi şekilde hizmet etmeleri amacıyla Şanlıurfa’da ilk defa muhtarlarımıza birer bilgisayar hediye ettik. Muhtar evi olmayan muhtarlarımızın bir kısmına muhtar evleri yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.”

Başkan Demirkol, muhtarlarla görüşmesinin ardından dernek binasından ayrıldı.

25 Şub 2018 - 08:06 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.