Başkan Demirkol, Kırsal Mahalle Muhtarlarıyla Buluştu

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Haliliye Muhtarlar Derneğine üye kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçe kırsalında devam ettirdikleri

Başkan Demirkol, Kırsal Mahalle Muhtarlarıyla Buluştu
Video için play'e tıklayın

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Muhtarlar Derneğine üye kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, ilçe kırsalında devam ettirdikleri çalışmalarla ilgili görüştü. Kırsaldaki çalışmaların çoğunu tamamladıklarını ifade eden Başkan Demirkol, “Kırsalda, adalet ölçüsünde hizmet ediyoruz ve belirli kıstaslar belirliyoruz” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, Haliliye Muhtarlar Derneğinin toplantısına katıldı. Dernek Başkanı ve Ernebi Mahalle Muhtarı Mehmet Deniz tarafından karşılanan Başkan Demirkol, dernek üyesi muhtarlarla sohbet etti. Haliliye Belediyesi olarak kırsal mahallelerde yaptıkları çalışmalarla ilgili muhtarlarla görüş alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, muhtarlardan gelen talepleri de kaydetti.

Başkan Demirkol’un ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Haliliye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Deniz, “Haliliye Muhtarlar Derneği olarak toplantımızı yaptık. Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol toplantımıza teşrif ettiler. Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Kırsaldaki köy içi yollarımız yüzde sekseni bitmek üzeredir. Başkanımız hizmete devam etmektedir. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol da, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2018 yılının ilk gününde yine halkımızla ve halkımızın yereldeki en uçtaki temsilcileri olan muhtarlarımızla bir araya geldik. Haliliye Muhtarlar Derneğini ve Haliliye Muhtarlar Derneğine mensup muhtarlarımızı ziyaret ettik. Haliliye Belediyesi olarak kent merkezinde çeşitli bölgelerde zaten çalışmalar yapmaktayız. Yine aynı şekilde altı ekip halinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımızı muhtarlarımızla birlikte, bir kez daha gözden geçirme imkanı bulduk. Kırsaldaki hizmetlerimizin birçoğu tamamlanmış bulunmaktadır. Kırsalda, adalet ölçüsünde hizmet ediyoruz ve belirli kıstaslar belirliyoruz. Daha öncesinde 300 nüfusu baz alıp, 300 nüfus üzerindeki yerleşim alanlarımızın üzerinde çok amaçlı kültür evleri yapmıştık, şimdide de 200 nüfus üzerinde mahallelerimizde çok amaçlı kültür evlerimiz inşa edilmektedir. Halkımızın her zaman ihtiyacını temin etmek istiyoruz. Bu ihtiyaçların sıkıntıya dönmeden tespitini yapıyoruz. Haliliye Muhtarlar Derneğine mensup muhtarlarımıza, onların temsil ettikleri halkımıza, tüm Haliliye halkına 2018 yılında sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hayat diliyorum.”

02 Oca 2018 - 18:31 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.