Başkan Demirkol, Halk Gününde Vatandaşları Tek Tek Dinledi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol her ayın ilk cuma günü gerçekleştirilen halk günü programı kapsamında Mart ayı toplantısında vatandaşlarla

Zafeatbanea
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, her ayın ilk cuma günü gerçekleştirilen halk günü programı kapsamında Mart ayıtoplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve teşekkürlerini dinledi. Uygulamanın görevde oldukları sürece devam edeceklerinin altını çizen Başkan Demirkol, “Halkımız buna yoğun ilgi gösteriyor. İnşallah bizim uygulamamız hep devam edecektir” dedi.

Haliliye Belediyesi tarafından her ayın ilk Cuma günü gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısı kapsamında Mart ayının toplantısı gerçekleştirildi. Vatandaşlar, bire bir görüşme imkanı buldukları Başkan Fevzi Demirkol’a istek, tavsiye ve teşekkürlerini ileterek, iletilerine yanıt buldu.

Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantısı Salonunda düzenlenen Halk Günü Toplantısına Başkan Fevzi Demirkol’un yanı sıra, Başkan Yardımcıları Aysel Göncü, Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan ve birim müdürleri katıldı.

Başkan Demirkol, vatandaşlardan gelen ve Haliliye Belediyesinin hizmet sahasına giren taleplerin çözümü için toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat verdi. Belediyenin hizmet alanına girmeyen talepler ise ilgili müdürlerce kaydedilip ilgili kurumlara iletilecek.

2014 yılından bugüne devam eden halk günü uygulamasının görevde oldukları sürece de devam edeceğinin altını çizen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi olarak vatandaşlarımızla bağlantımızın sürekli olmasını, bağlantımızı hiçbir noktadan hiçbir şekilde kopmamasını arzuluyoruz. Belediye başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, birim müdürlerimizle zaten sahadayız. Haliliye’mizin her mahallesinde, her semtinde, her sokağında vatandaşlarımızla zaman zaman karşılaşmaktayız. Ziyaretlerimizde esnaf ve vatandaşlarımızla zaten görüşüyoruz.

Ayrıca sahada çalışan birimlerimiz, mahallelerimizle vatandaşlarımızla karşılaşmakta, vatandaşlarımızın talep ve teşekkürlerini zaten almaktadır. Bizim herhangi bir şekilde mesai farklılığı nedeniyle karşılaşamadığımız vatandaşlarımızla bağlantımızın süreklilik arz etmesi için her ayın ilk Cuma günü halk günü uygulamamız devam etmektedir. 2014 yılında göreve başladığımız günden beri halk günü uygulamamız, halkımızın ve başkan yardımcılarımız, müdürlerimizin katılımıyla ucu açık bir şekilde devam etmektedir. Her vatandaşımızın talebini, ihtiyacını, teşekkürünü dinlemek için kendileriyle sohbet ediyoruz.

Gelen talepleri müdürlerimize ileterek, çözülmesi gereken meseleleri çözüyoruz. Yapılması gerekenleri de plan dahilinde yapıyoruz. Halkımız buna yoğun ilgi gösteriyor. İnşallah bizim uygulamamız hep devam edecektir.”

04 Mar 2018 - 08:02 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.