Başkan Demirkol: Gençlerimizin Hizmetindeyiz

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol saat 24.00'e kadar hizmet veren Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezinde gece saatlerinde ders çalışan gençleri

Geleceğin teminatı olan gençlerin eğitimini önemseyen ve bu doğrultuda çalışmalar yürüten Başkan Fevzi Demirkol, HaliliyeBelediyesinin Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezinde gece saatlerinde ders çalışan gençleri ziyaret etti. Mezun ve öğrencilere yönelik sabah saat 8.00’den gece saat 24.00’e kadar hizmet veren merkezde gençlerle görüşen Başkan Demirkol, hazırlandıkları sınavlara ilişkin de sohbet etti. Çeşitli sınavlara hazırlanan gençlerle hedefleri konusunda da görüşen Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak gençlerin her zaman hizmetinde olduklarını söyledi.

Gece saatlerinde ders çalışmak isteyen gençlerin sayısının gün geçtikçe arttığını ve bu sebeple merkezde gece hizmet veren kütüphane çalışma salonlarının sayısını arttırdıklarını söyleyen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bahçelievler’deki kültür merkezimizi ziyaret ettik. Bu kültür merkezimizde kütüphanelerimizin tıklım tıklım dolu olduğunu ve daha sonrasında da, sınıflarda da arkadaşlarımızın ders çalıştığına şahit olduk. Bu gençler bizim geleceğimiz, bu gençler vatanımızın, milletimizin, devletimizin geleceğidir. Bu gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için Haliliye Belediyesi olarak her zaman bu gençlerin hizmetindeyiz. Ailelerimizin umudu ve milletimizin geleceği olan gençlerimize başarılar diliyoruz. Bilgi çağında en iyi şekilde yetişmelerini, milli ve manevi değerlerimizi en iyi şekilde öğrenmelerini temenni ediyoruz. Bu hususta gençlerimizin hizmetindeyiz.”

Başkan Demirkol, açıklamasının ardından gençlerle görüştükten sonra merkezden ayrıldı.

29 Ara 2017 - 11:29 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.