Başkan Demirkol, Bağlarbaşı’nda İncelemelerde Bulundu

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol mahalle gezisi programlarını 2018 yılının ilk gününde Bağlarbaşı Mahallesi ile devam ettirdi. Mahalledeki

Başkan Demirkol, Bağlarbaşı’nda İncelemelerde Bulundu
Video için play'e tıklayın

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, çalışmaları yerinde inceleyip talepleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, mahalle programları kapsamında Bağlarbaşı Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Ahmet Polat tarafından karşılanan Başkan Demirkol, fen işleri, temizlik, park bahçe müdürlüklerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Mahallede bulunan Cuma Gönüllü Parkında vakit geçiren vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Demirkol, vatandaşlardan gelen taleplerle ilgili, birim müdürlerine talimat verdi. Mahalle ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, “Yeni yılın ilk gününde yine Haliliye’de halkımızın arasında, vatandaşlarımızla birlikte bir gün geçirdik. Bağlarbaşı Mahallemizde fen işleri, temizlik, park bahçe müdürlüklerimizin yapmış oldukları çalışmaları yerinde inceledik. Vatandaşlarımıza ve muhtarımıza, bizi muhabbetle karşıladıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah çalışmalarımız, 2018 yılında 2017 yılından daha fazla şekilde devam edecektir” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Ahmet Polat ise yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol, Bağlarbaşı Mahallemizde incelemelerde bulundu. Mahalle olarak başkanımızdan memnunuz, her talebimize yetişiyor. Herhangi bir sorunumuz yok” ifadelerini kullandı.

Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından mahalleden ayrıldı.

#

02 Oca 2018 - 10:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.