Başkan Canpolat: Fuarlar, İlimizin Kalkınmasında Son Derece Önemli

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat fuar açılışında yaptığı konuşmada fuar organizasyonlarının önemine vurgu yaptı.

Kentin ekonomik yönden gelişiminde fuarların önemli olduğunu ifade eden Başkan Canpolat, “Fuarlar ilimizin kalkınması ve ekonomik yönden gelişmesi açısından son derece önemli olgular. Bu hususların desteklenmesi, daha önce yine belediyelerimiz tarafından olduğu gibi inşallah önümüzdeki günlerde de, gerek fuarların açılışlarını gerekse düzenlenecek festivallerde elimizden gelen her türlü katkıyı vermek üzere sizlerin huzurunuzdayız” dedi.

Başkan Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesinin de katkı sağlayan kurumlar arasında yer aldığı 2. Şanlıurfa Autoshow Otomobil ve Yan Sanayi Fuarı ve 7. Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açılışa katıldı. Fuar açılışında konuşan Başkan Canpolat, fuar organizasyonlarının önemine vurgu yaptı. Fuarlar ilimizin kalkınması ve ekonomik yönden gelişmesi açısından son derece önemli olgular” diyen Başkan Mehmet Canpolat, konuşmasında şunları söyledi: “Bu hususların desteklenmesi, daha önce yine belediyelerimiz tarafından olduğu gibi inşallah önümüzdeki günlerde de, gerek fuarların açılışlarını gerekse düzenlenecek festivallerde elimizden gelen her türlü katkıyı vermek üzere sizlerin huzurunuzdayız. İnşaatlar, bizim bacasız sanayimizdir. Bende geçmişte özel müteahhit olarak, müteahhitlerin sorunları, sorunlarımızdır diyoruz. Ancak hukuk ve mevzuat çerçevesinde gelecekte de onlarla bir araya gelerek, onların da önünün açılması ve bu sektörün tekrar ayağı kaldırılması açısından bizler belediyeler olarak da onlarla birlikte beraber yol yürümeye de hazır olduğumuzu ifade ediyorum. Festivaller, fuarlar ve Haliliye İlçemizde bulunan Göbeklitepe ile birlikte hem turizm sektöründe ilerleme hem de fuar ve festivallerle Şanlıurfa’mızı ekonomik ve kültürel yönden ayağı kaldırma yönünden inşallah belediyelerimiz, kurumlarımız ile birlikte el ele mücadele edeceğiz.”

Başkan Mehmet Canpolat’a konuşmasının ardından teşekkür plaketi verildi. Başkan Canpolat, fuarı ziyaret ettikten sonra alandan ayrıldı.

HABER MERKEZİ

12 Nis 2019 - 15:05 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.