Bahçelievler Trafiğe Kapatılsın!

Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesindeki bazı esnaflardan vatandaşlar şikayetçi.

Urfali
Haber albümü için resme tıklayın

Bahçelievler Mahallesi bulunduğu konum olarak, ekonomi olarak ve cazibesi olarak Şanlıurfa'nın önde gelen mahallelerinden biri olmasına rağmen vatandaşlar işgalci bazı esnaftan şikayetçi oldu. Yol üzerine bırakılan kasalar, çiçekler ve tezgahlardan dolayı vatandaşlar tepki gösterdi. Şanlıurfa ve bazı ilçelerinde aynı manzara ile karşılaşmak mümkün, daha önce köşe yazarımız Bahattin Çelik'in dediği gibi bu mahallede yer alan bazı caddelerin trafiğe kapatılması gerekiyor. WhatsApp ihbar hattımıza ulaşan Kemal T. " Kaldırımdan yürüyoruz ama resmen survivor yaşıyoruz, bu ilçenin belediye başkanı nerede? Bu mahallede bulunan caddelerin güzelliğinin farkıdamısınız, dilencisi, yol işgalcisi, trafik magandası, kaldırımı işgal eden esnaflar bu caddelere yakışmıyor.

Caddede park yeri kalmayınca kaldırıma araba çıkarmakda nedir? Başkanımız kaç defa vatandaşın problemlerini dinledi, en son Çanakkale'ye gitmişti sanırım ve hala ses yok kendisinden. Demem o ki lütfen bu caddelerin daha çok gelişmesi için çabalayalım bu caddelerin taksimde bulunan bir caddeden farkı yok, bu alanın trafiğe kapalı olması lazım ki daha çok insan çeksin bırakın da biraz nefes alalım. Çiçek koyarsın anlarımda sebze kasası nedir arkadaş. Belediyeyi arıyoruz ilgilenmiyorlar bile, belediyenin vatandaşlarına hizmet etmesi gerekmiyor mu sorunlarımızı dinlemeleri gerekmiyormu neden ilgilenilmiyor, neden hizmet sıfır. Lütfen sayın yetkili mesajımı bu şekilde iletirsen mutlu olurum" dedi.

Şanlıurfa'da bulunan bir çok ilçede aynı manzara ile karşılaşmak mümkün, daha önce Haşimiye Meydanı civarında bazı yollarda ve Siverek'de bulunan caddelerinde durumunu sizler için değerlendirip Kamuoyuna taşımıştık. İlçe belediyelerin bir an önce çevre düzenlesi adı altında yenilikler yapması şart oldu, vatandaş şikayetçi, caddeler umut dolu.

22 Haz 2017 - 13:21 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.