Halfetililer Derneği'nden Fakıbaba'ya Plaket

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Halfetililer Derneği'ne gösterdiği destekten ötürü Başkan Fakıbaba'yı bir plaket ile onurlandırdıklarını

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Halfetililer Derneği’ne gösterdiği destekten ötürü Başkan Fakıbaba’yı bir plaket ile onurlandırdıklarını ifade eden Şanlıurfa Halfetililer Derneği Başkanı Mehmet Erdoğan “Başkanımız Fakıbaba gerek derneğimizin açılışı öncesinde gerekse de açılış sırasında bizlere çok destek oldu. Bizde onun bu desteğine karşılık yönetim kurulu üyelerimizle ziyaret ettik ve şükran plaketi takdim ettik” dedi. Şanlıurfa Halfetililer Derneği Başkanı Mehmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Fakıbaba ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

#

14 Haz 2013 - 00:00 Şanliurfa/ Halfeti- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.