Yeni Bakan Fakıbaba'dan İlk Açıklama: Sürpriz Oldu

Yeni Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba konuştu. Bakanlığın kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Fakıbaba 'Önemli olan

urfalı murat
Haber albümü için resme tıklayın

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine getirilen Ahmet Eşref Fakıbaba: "Önemli olan Bakan olabilmek değil, başarılı olabilmektir"

Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine getirilen Ahmet Eşref Fakıbaba, "Önemli olan Bakan olmak değil, Bakanlığın yükü altından kalkabilmek, başarılı olabilmek" dedi.
AK Parti Şanlıurfa milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine geldikten sonra duygularını gazetecilere aktardı. Fakıbaba, göreve getirildiğini odasında otururken öğrendiğini belirterek, "Sürpriz oldu. Şanlıurfa ve diğer illerden gelen arkadaşlarım vardı televizyon seyrediyordum. Hiç beklemiyordum. Önemli olan Bakan olmak değil, Bakanlığın yükü altından kalkabilmek, başarılı olabilmek" dedi.
Kendisi için kullanılan 'ceketini, koysa kazanır' söylemine ilişkin olarak Fakıbaba, "Önemli olan şu anda, mutlaka ve mutlaka kazanmak zorunda. Onun hakkını verebilmek için arkadaşlarımla birlikte çok çalışacağım" ifadelerini kullandı.

19 Tem 2017 - 15:29 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.