Yangını Film İzler Gibi İzledi!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında 5 hektar alan zarar gördü. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale

Video için play'e tıklayın

Edinilen bilgiye göre, yangın gece saatlerinde Sancaklı Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıktı. Rüzgarın etkisiyle daha da büyüyen yangın kısa bir sürede geniş bir alana yayıldı.
Vatandaşların ihbarı üzerine alana çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangına çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarına destek verdi. Ayrıca, yangına Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 20 arazöz ve 5 su tankeri ile müdahalede etti.
Öte yandan yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alınan yangını söndürme çalışması için 5 dozer, 5 helikopter ve 1 uçak takviyesi yapıldı. Rüzgarın etkisiyle 5 hektarlık bir alanda etkili olan yangının, neden çıktığı ilk incelemelere göre belirlenecek.

Film gibi izledi
İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği sırada bir vatandaş, yanında getirdiği sandalyeye oturarak yangını saniye saniye izledi.

14 Tem 2017 - 09:51 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.