Yabancı Uyruklu İki Kadın Boğazı Kesilerek Öldürüldü

Eve giren polis ekipleri iki kadının boğazları kesilmiş cesetleri ile karşılaştı.

Konya'da eşi ve eşinin iş arkadaşının boğazlarını keserek öldürdüğü belirtilen Mısır uyruklu zanlı 3 yaşındaki oğlunu alıp kayıplara karışıtı. Katil zanlısı Gaziantep'e giderken gözaltına alındı.

Korkunç olay gece saat 22:30 sıralarında yoğun olarak yabancı uyrukluların yaşadığı merkez Meram ilçesi Sahipata Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre Suriyeli mültecilerin işlettiği lokantada bulaşıkçı olarak çalışan 51 yaşındaki Fatıma Boumendıl akşam namazını kılmak için lokantanın hemen yanında bulunan ve arkadaşı olan 42 yaşındaki evli ve 1 çocuk annesi Sanaa Mımı Abdelrahman M.'nin yaşadığı eve gitti. Fatıma Boumendıl'ın uzun süre geri dönmemesi ve cep telefonuna da bakmaması üzerine şüphelenen iş arkadaşları durumu polise bildirdi. Eve gelen polis ekipleri çaldıkları kapının uzun süre açılmaması üzerine çilingir yardımı ile kapıyı açtı. Eve giren polis ekipleri iki kadının boğazları kesilmiş cesetleri ile karşılaştı.

3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU İLE KAÇARKEN YAKALANDI

Hemen harekete geçen Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şebe Müdürlüğü'ne bağlı cinayet büro ekipleri lokantada çalışanların tek tek ifadelerini aldı. İki çalışan akşam saatlerinde Sanaa Mımı Abdelrahman M.'nin eşi 40 yaşındaki Amrmohamed İ.M.'nin eve geldiğini ve yaklaşık 1 saat sonra 3 yaşındaki çocuğunu da yanına alarak binadan çıktığını söyledi. Çalışmalarını kaçak koca üzerine yoğunlaştıran polis, şüphelinin otogara gittiğini ve Gaziantep otobüsüne bilet aldığını tespit etti. Polisin Amrmohamed İ.M.'nin eşkali ve kimlik bilgilerini yol güzergahındaki ekipler ile paylaşmasının ardından şüphelinin kaçtığı otobüs tespit edilerek otobüs şoförü ile irtibata geçildi. Yolcu alma bahanesi ile durdurulan otobüse yolcu olarak binen polis şüpheliyi gözaltına aldı.

HABERTÜRK

13 Eyl 2017 - 12:13 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.