Türkiye'nin Konuştuğu Mandalinacı!

Sosyal medyada pazarda söylediği şarkılarla ünlenen mandalinacı Veysel Mutlu ilk single'ı ile müzik dünyasına adım atıyor.

Mmm
Haber albümü için resme tıklayın

Farklı sesi ve kendine has yorumu ile söylediği Ahmet Şafak'ın ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısıyla kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan VeyselMutlu, müzikseverlerin sosyalmedyadaki isteği ve ısrarı üzerine ilk teklisini piyasaya çıkardı.

Bursa’da 10 yıldır pazarcılık yapan Veysel Mutlu, pazarda çekilen amatör bir video ile başlayan yolculuğunu ilk single’ı ile taçlandırdı. Poll Production etiketiyle dijital platformlarda yer alan ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısına Kemal Başbuğ yönetmenliğinde video klip çekildi.

Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen çekimlerde, Veysel Mutlu’nun mandalinacı kimliği seyirciye aktarıldı. Mahalle dekorunun oluşturulduğu klipte 50 kişilik bir cast yer aldı. Türkiye’nin sarı yelekle tanıdığı Veysel Mutlu, aynı kıyafetlerle kamera karşısına geçti ve videonun dokusu korundu.

21 Oca 2018 - 23:44 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.