Tır Gelin Arabası Oldu

Ankara'da dünya evine giren çift gelin arabası olarak tır tercih etti.

Ankara'da dünya evine giren çift, gelinarabası olarak tır tercih etti. Damat 10 yıllık hayalini gerçekleştirdiğini söylerken, gelin ise "Bu 10 yılın sonunda o düğün salonuna bırakın tırı, yürüyerek bile giderdim" dedi.

Dünya evine giren tır şoförü Serhat Coroğlu, gelin arabası için mesleğine yakışır bir tercih yaptı. Limuzin gibi lüks araçlar yerine gelin arabası olarak kullandığı tırı seçen damat Coroğlu, dorsesi çıkartılan tırını renkli süslerle ve balonlarla donattı. Gelin Sevil Coroğlu'nu kuaförden alan damat, konfetiler eşliğinde düğünün yapılacağı Gölbaşı ilçesine doğru hareket etti. Çiftin düğün heyecanına çevredeki vatandaşlar kayıtsız kalmadı. Araçlarıyla ilerleyen diğer sürücüler korna çalarak çifte eşlik etti.

Damat Serhat Coroğlu, eşiyle 10 yıllık bir birlikteliğinin olduğunu belirterek, hayalinin kullandığı tırı düğün arabası yapmak olduğunu söyledi. Düğünlerine renk katmak istediklerini kaydeden Coroğlu, "10 yılın verdiği mutluluğu renkli bir şekilde göstermek için böyle bir karar verdik. Gelinimizi almaya da 20 araçlı konvoyla gittik" diye konuştu.

"DÜĞÜN SALONUNA BIRAKIN TIRI YÜRÜYEREK BİLE GİDERDİM"

Gelin Sevil Coroğlu ise düğün arabasının tır olmasını beklediğini ancak gördüğü zaman çok heyecanlandığını dile getirdi. Uzun süredir bu anı beklediklerini ve hayallerini gerçekleştirdiklerini söyleyen gelin Coroğlu, "Bu 10 yılın sonunda o düğün salonuna bırakın tırı yürüyerek bile giderdim" dedi.

06 Kas 2017 - 09:59 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.