Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı!

Ameliyata alınan Elif Çil doktorların tüm müdahalesine kurtarılamadı. Hafif yaralanan katil zanlısı Ahmet B.'nin de aralarında bulunduğu 5 kişi

Adana'da bar çalışanları ile bir grup müşteri arasında mekan çıkışı meydana gelen silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgada pompalı av tüfeğinin saçmalarının isabet ettiği 24 yaşındaki Elif Çil yaşamını yitirdi, 5 kişi ise yaralandı.

DHA'nın haberine göre olay, saat 02.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi Mücahitler Caddesi'ndeki bir barın önünde meydana geldi. İddiaya göre, 26 yaşındaki Ahmet Çil ve 43 yaşındaki Muhammet Çil, bar çıkışı henüz bilinmeyen bir nedenle mekan çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Ahmet Çil ve Muhammet Çil, bıçak ve sopalarla bar çalışanları Hakan Güngör (20), Mehmet Özpolat (35) ve Ahmet B.'yi (20) yaraladı.

POMPALI

TÜFEK

LE

DEHŞET

SAÇTI

Başına aldığı sopa darbesiyle yaralanan B., bardaki pompalı av tüfeğiyle kalabalığın üzerine 4-5 el ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar Elif Çil'in göğsüne, Ahmet Çil ile Muhammet Çil'in ise bacaklarına isabet etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine ambulansın beklendiği sırada Ahmet Çil'in eşi sinir krizi geçirdi. Genç kadın, bir yandan yaralı eşinin başında gözyaşı dökerken, bir yandan da polislere olayın nasıl gerçekleştiğini anlatmaya çalıştı. Ağır yaralanan Elif Çil, ambulans ile Adana Devlet Hastanesi'ne, diğer 5 yaralı ise kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Ameliyata alınan Elif Çil, doktorların tüm müdahalesine kurtarılamadı. Hafif yaralanan katil zanlısı Ahmet B.'nin de aralarında bulunduğu 5 kişi, hastanedeki tedavilerinin tamamlanmasının ardından polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor.

21 Tem 2017 - 11:22 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.