O Ses Türkiye'nin Şampiyonu Belli Oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının büyük finalinde şampiyon Murat Boz'un takımı adına yarışan Ferat Üngör oldu.

Final bölümüyle TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'nin bu sezonki şampiyonu Ferat Üngör oldu.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NEFESLER KESİLDİ

Nefesleri kesen O Ses Türkiye'de son 2'ye kalan isimler Murat Boz'un takımından Ferat Üngür ve Beyaz'ın takımından Umut Kaç olmuştu.

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının büyük finalinde ise şampiyon Murat Boz'un takımı adına yarışan Ferat Üngör oldu.

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU FERAT ÜNGÖR KİMDİR?

Ferat Üngör, O Ses Türkiye'de söylediği Zülfü Kaküllerin Amber Misali türküsü ile herkesi kendine hayran bıraktı. Söylediği türküler ile ekranları başında olan herkese başka diyarlara götüren Ferat Üngör, dört jüri arasından Murat Boz'u tercih etti. Aslen Diyarbakır'lı olan ve yarı finalde Turnalar şarkısı ile mükemmel bir performans sergileyen Ferat Üngör, halkın takdirini kazanarak O Ses Türkiye'nin şampiyonu oldu.

28 Oca 2019 - 05:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.