Muğla'da Bir Deprem Daha!

Ege Denizi açıklarında 5 büyüklüğünde bir artçı deprem meydana geldi

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20.09'da Ege Denizi açıklarında 5 büyüklüğünde bir artçı deprem meydana geldi.

Bodrum’da depremin yaraları sarılıyor

Ege Denizi’nde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden en fazla etkilenen Muğla'nın Bodrum ilçesinde depremin yaraları sarılmaya başlandı. Depremde en büyük zararın yaşandığı Gümbet sahilinde yaşanan dehşet anlarının ise yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Ege Denizi’nde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin en fazla etkilediği merkezlerden olan Bodrum’da temizlik ve hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Depremin ardından oluşan tsunaminin vurduğu Gümbet sahilinde zarar gören ve denizde üst üste yığılan tekneler, vinçler yardımıyla karaya çekildi. Belediye ekiplerinin temizlik yaptığı sahiller ise tıklım tıklım olması gerektiği saatlerde boş kaldı.

Gümbet sahilinde dün gece yaşanan korku dolu anların ise yeni görüntüleri ortaya çıktı. Panik içinde sağa sola kaçışanlar bir kişinin cep telefonu tarafından kaydedildi. Yaşanan tsunamide maddi zarar görenler arasında balıkçılar da yer aldı. Ekmek teknelerini kurtarmayı başaran balıkçılar, sahilde teknelerinin bakımlarını yaptı.

180 kişi daha Kos Adası'ndan Bodrum'a geldi

Ege'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından İstanköy (Kos) Adası'nda tatil yapan Türk vatandaşlarının ağırlıkta olduğu 180 kişi daha Bodrum Limanı'na geldi. İki kişinin hayatını kaybettiği Kos Adası'ndan toplam 385 kişi feribotlarla Türkiye'ye geldi.

Meydana gelen son depremler:

21 Tem 2017 - 20:36 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.