Müftüden Münasebetsiz Paylaşım

Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı'nın Facebook hesabından yaptığı paylaşım sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Gölcük MüftüsüMehmet Yazıcı, Facebook hesabından kadınları aşağılayan bir paylaşımda bulundu.

2013 yılından bu yana Gölcük müftülüğü görevini sürdüren Mehmet Yazıcı, Facebook hesabında, "Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır. Anlayana…” diye yazdı. Müftü Yazıcı, bu münasebetsiz paylaşımını kısa süre sonra sildi, ancak başı açık kadınları ima eden sözlere sosyal medyada tepki büyüdü.

Sosyal medya kullanıcıları mesajlarında daha önce gündeme gelen "Kabuğu soyulmuş domates" benzetmesini de hatırlatarak tepkilerini dile getirdi.Müftünün mesajı, iki hafta önce gündeme gelen 'kabuğu soyulmuş domates' tartışmasını da hatırlattı.

21 Eyl 2017 - 21:28 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.