Manisa'da Ardı Ardına Gelen Patlama Sesleri Paniğe Neden Oldu

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bir apartman dairesinde iddiaya göre dikiş makinesinden kaynaklandığı belirtilen patlama mahallede panik yarattı. Yapılan

Olay, dün akşam saatlerinde Manisa’nın Yunusemre ilçesinde 4717 sokaktaki bir apartman dairesinde meydana geldi.

Prize takılı bir dikiş makinesinde sebebi belirlenemeyen bir patlama meydana geldi. Kimsenin yaralanmadığı olayda patlama sesini duyan apartman sakinleri endişe ve korku içerisinde sokağa çıkarken, polis ve itfaiyeye haber verildi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, apartmanÿçevresine güvenlik şeriti çekerken, patlamanın meydana geldiği evde incelemede bulundu.

Yangın ve herhangi bir adli vaka olmadığı anlaşılmasıyla ekipler mahalleden ayrıldı. Patlama sesi ile sokağa çıkan apartman sakinleri de evlerine döndü.

25 Tem 2017 - 08:59 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.