Kendini Patlatan DEAŞ’lı Teröristin Eşinden Çarpıcı İddialar!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bombalı araçla yapılan ve 3 polisin şehit olduğu olayla ilgili davanın duruşması 3'üncü gününde de devam etti.

Gaziantep 8. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ve aralarında 19 Mayıs 2016 tarihinde evine yapılan operasyonda kendisini patlatarak 3 polisin yaralanmasına neden olan Yunus Durmaz’ın i Nesibe Durmaz ile kardeşi Hacı Ali Durmaz’ın da bulunduğu 60’ı tutuklu 110 sanıklı duruşma bugün de devam etti. Patlama sonrası tutuklanan ve hakkında “Örgüt üyeliği, patlayıcı madde bulundurma ve tasarlayarak 3 kişiyi öldürmeye teşebbüs’’ suçlarından açılan kamu davası nedeniyle 15 aydır tutuklu bulunan canlı bomba Yunus Durmaz’ın eşi Nesibe Durmaz hakim karşısına çıktı. Savunmasında hakkındaki suçlamaları reddeden Durmaz,

DEAŞ

terör örgütü ile bir bağlantısının olmadığını, canlı bomba olarak kendisini patlatan Yunus Durmaz’ın da örgütle bağının olduğunu bilmediğini söyledi.

“Eşimin DEAŞ’lı olduğunu bilmiyordum’’

Savunmasında kimseyi öldürmeye teşebbüs etmediğini öne süren Nesibe Durmaz, “ Eşim Yunus Durmaz’ın DEAŞ ile olan bağını bilmiyordum. Eşim zaman zaman şehir dışına çalışmaya gittiğini söylerdi. 5-6 ay sonra gelirdi. Bu süre zarfında her ay evimin kapısından bir zarf ile 600 TL para içeri atılırdı. Evde patlayıcı madde olduğunu da hiç görmedim. 6 yıllık evliydik, eşimde hiç bu tür konulara rastlamadım’’ dedi.

“Eşim beni sürekli döverdi’’

Eşi ile arasında sürekli tartışma yaşadıklarını belirten Nesibe Durmaz, “Ben zaman zaman şüphelensem de eşime bu konularda bir şey soramazdım. Sorduğum zaman beni bozar atardı, hatta döverdi. Ben kendisini terk edip gideceğimi söylediğim zaman da bana “Çocuklarımı senden alırım ve gelinlikle çıktığın babanın evine kefeninle dönersin’’ diyordu. Evimde tv, radyo yok, cep telefonu kullanmıyorum. Kahin değilim eşimin nelere bulaştığını bilemem” diye konuştu.
Gaziantep 8. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen 60’ı tutuklu 110 sanığın duruşması savunma yapmayan sanıkların dinlenmesi ve avukatların savunması için yarına ertelendi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne 1 Mayıs 2016’da bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 3 polis şehit olmuş, aralarında polislerin de bulunduğu 34 kişi yaralanmıştı.

27 Tem 2017 - 18:29 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.