Kavgada Öldürülen Liseli Serhat, Toprağa Verildi

MERSİN'in Tarsus ilçesinde okulunun önünde dışarıdan gelen grup ile öğrenciler arasında çıkan kavgada bıçaklanarak yaşamını yitiren 12'nci

Olay, Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan Sanayi Çarşısı yanındaki Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde dün öğle saatlerinde meydana geldi. Kavgada yaralanıp Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Serhat Yıldız'ın cenazesi Cumhuriyet Savcısının yürüttüğü soruşturma kapsamında Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından ailesine teslim edilen Serhat Yıldız'ın cenazesi Tarsus Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları içinde ailesi ve arkadaşlarının katıldığı törenin ardından toprağa verildi. 2 kişinin de yaralandığı olayla ilgili olarak sürdürülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alınırken, 4 kişinin de yakalanması için çalışmalar sürüyor.

22 Kas 2017 - 14:30 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.