İstanbul'da DEAŞ Operasyonu: 74 Gözaltı

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonlarda 73'ü 'yabancı terörist savaşçı' toplam 74 şüpheli şahıs

İHA'nın haberine göre; operasyon bu gece saat 00:00 sıralarında 8 ilçede eş zamanlı gerçekleştirildi.İstanbulEmniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele (TEM) ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, radikal terör örgütüDEAŞ'a yönelik 15 adrese gece baskınları düzenledi.

Örgütün Suriye ve Irak sahasındaki eylemlerine katılma arayışındaki 1'i Türk, 73'ü yabancı olmak üzere toplam 74 örgüt yanlısı yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların barındıkları adreslerde ise çok sayıda örgütsel doküman ve eylem talimatı içeren broşürler ele geçirildi. Terör polisinin düzenlediği baskınlarda gözaltına alınan 73 yabancı şüphelinin ülkelerine geri gönderilmek üzere sınırdışı edileceği bildirilirken, gözaltındaki Türk uyruklu şüphelinin emniyetteki sorgusunun ise sürdüğü kaydedildi.

16 Eyl 2017 - 09:12 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.