Hastaneden Acı Haber Geldi: Bir Asker şehit oldu

Ağrı'da bölücü terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda 21 Ağustos'ta ağır yaralanan bir askerin tedavi gördüğü hastanede şehit

Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) yapılan bilgilendirmede, Doğubayazıt bölgesinde 21 Ağustos'ta bölücü terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda bir askerin ağır yaralandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, "Kahraman silah arkadaşımız tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.Şehit askerin Ankara'nın Haymana nüfusuna kayıtlı piyade Teğmen Celal Dağlı (25) olduğu belirtildi.

Tedavi gördüğü Erzurum'daki Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde bu akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen

kurtarılamayan teğmen Dağlı'nın naaşı, otopsi işlemleri için Erzurum Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Bekar olan Dağlı'nın cenazesi, yarın düzenlenecek törenin ardından memleketi Ankara'ya gönderilecek.

26 Ağu 2018 - 05:44 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.