Fuhuş Çetesine Ağır Darbe 26 Gözaltı

Muğla'nın Bodrum ilçesiyle birlikte eş zamanlı 4 ilde düzenlenen operasyonda 26 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince Muğla’nın Bodrum ilçesi başta olmak üzere Bursa, İstanbul, Mardin ve İzmir'de düzenlenen operasyonlarda hakkında gözaltı kararı bulunan 36 kişiden 26’sı yakalanarak gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, 3 aylık teknik takip yapan ekipler ilk olarak Bodrum’da ulaştıkları bir şahsı izlemeye başladı. Şahsın yaptığı görüşmeleri, girdiği otelleri ve para alış verişi yaptığı tüm şahısları teker teker izleyen polisler bugün sabah operasyon için düğmeye bastı. Eş zamanlı olarak belirlenen adreslere yapılan baskınlarda 26 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Adresinde bulunamayan 10 şahıs hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı.

Öte yandan gözaltına alınan şahısların arasında yabancı uyruklu kadınların da olduğu öğrenildi.

31 Tem 2019 - 00:40 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.