Diyarbakır'da Bir Kadın Bahçesine Atılan EYP'yi Kaldırmak İsterken Kollarını Kaybetti

Evinin bahçesine atılan EYP'yi kaldırmak isterken meydana gelen patlamada ağır yaralanan kadın kollarını kaybetti.

ahmet
Haber albümü için resme tıklayın

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde evinin bahçesine atılan bir El Yapımı Patlayıcı'yı (

EYP

) kaldırmak isteyen bir kadın, meydana gelen patlamada ağır yaralandı. Patlamada kadının kolları koparken, yaralı kadın Diyarbakır Selahattin Eyyübi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İHA'nın haberine göre olayDiyarbakır'ın merkez Sur ilçesi büyükpostahane arkasında bulunan Hanzele Cami yanındaki Telgraf Sokak'ta meydana geldi.

EYP'Yİ KALDIRIRKEN PATLADI

Sabah saatlerinde bahçesine bir şey atıldığını fark eden kadın, bahçeye giderek ne olduğu bilmediği cismi kaldırmaya çalıştı. Kadın, bahçesine atılan cismi kaldırmaya çalışırken patlama meydana geldi.

PATLAMA SONRASINDA KADININ KOLLARI KOPTU

Patlamada kadının kolları koptu. Bölgeye sevk edilen ambulans ile Diyarbakır Selahattin Eyübi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın yoğun bakıma alındı.

YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın ardından bölgeye giden polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldıktan sonra inceleme başlattı. Görgü tanıkları daha önce kadının birileriyle tartıştığını ve sabah evinin bahçesine EYP atıldığını söyledi. Bir görgü tanığı, ses üzerine bahçeye girdiğini ve kadının kanlar içinde olduğunu, kollarının koptuğunu gördüğünü söyledi. Durumu görür görmez polis ve 112 acil servise haber verdiğini belirten vatandaş, gelen ambulans ile yaralının hastaneye kaldırıldığını dile getirdi. Bölgede incelemelerin sürdüğü belirtildi.

13 Eyl 2017 - 09:55 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.