Cumhurbaşkanı Erdoğan: TEOG Sınavının Kaldırılması Lazım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TEOG ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki TEOG kalkıyor mu? TEOG kalkacak mı?

elif şafak
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı ve liseye geçiş için uygulanan TEOG sınavının kaldırılması gerektiğini söyledi. Peki, TEOG kalkıyıor mu? TEOG kalkacak mı?

TEOG KALKIYOR MU? TEOG KALKACAK MI?

Mabeyn Köşkü'nde ATV, A Haber ve A News ortak yayınına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEOG'un kaldırılması gerektiğini söyledi.

İşte Erdoğan'ın TEOG açıklaması:

Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG'un kaldırılması lazım. Biz TEOG'la mı geldik? Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı. Okursun, sene içinde notların bellidir, bu notlarınla beraber yürürsün. Gelirsin üniversite sırasına, orada da girersin üniversite imtihanlarına. Üniversite imtihanında da sosyalde, sayısalda başarı durumun neyse bu başarıya göre girmen gereken yer nereyse girersin.

15 Eyl 2017 - 21:20 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.