Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meydanlara Çıkma Yanlışına Düşenler Bedelini Çok Ağır Öder!

Cumhurbaşkanı Erdoğan HDP'nin Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin 'sokağa çıkma' çağrısına 'Bu milli mücadelede karşımıza

halil dağ
Haber albümü için resme tıklayın

“Meydanlara çıkma yanlışına düşenler olursa bedelini çok ağır öderler”

Cumhurbaşkanı, HDP’nin ‘sokağa çıkma’ çağrısına “Bedelini çok ağır öderler” diyerek çok sert tepki gösterdi.

“Çıkmış HDP’nin KCK’nın terör örgütü bazı temsilcileri Kürt kardeşlerimi meydanlara çağırıyor. Şu ana kadar meydanlara çıkan olmadı. Sakın ha bu çağrıya uyup da meydanlara çıkma yanlışına düşenler olursa bedelini çok ağır öderler bunu da böyle söylüyorum. Zira bu, bir milli mücadeledir. Bu milli mücadelede karşımıza kim çıkarsa çıksın ezer geçeriz, bu böyle bilinsin. Taviz yok, en ufak bir esneklik yok. Gereği ne ise onu yaparız.”

“Türkiye, oralarda olmak zorundadır Bay Kemal”

Erdoğan, Bursa’dan CHP’ye seslendi, “Yılanın başını ezmek mecburiyetindeyiz” dedi.

“Türkiye’nin şurada, burada ne işi var diyenler, bu ülkenin gerçeklerinden bihaber olanlardır. Türkiye oralarda olmak zorundadır Bay Kemal. Türkiye milli bekası için yılanın başını ezmek mecburiyetindedir Bay Kemal. Gerekli gördüğümüz her yerde varlık göstereceğiz. CHP’nin içerisinde yerli ve milli olan kardeşlerimizin de olduğuna inanıyorum ve ben onları da bu saflara davet ediyorum. Gelsinler yerli ve milli olarak yürüyelim diyorum.”

“Çok kısa sürede bu operasyonu tamamlayacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin’e yönelik ZeytinDalıHarekatı’na dair, “İnşallah çok kısa sürede bu operasyonu tamamlayacağız.” dedi.

24 Oca 2018 - 00:21 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.