Boşanmak Üzere Olduğu Karısını Başka Erkekle Gören Koca, Dehşet Saçtı

Denizli'de boşanmak üzere olduğu eşini başka erkekle birlikte gören koca cinnet geçirerek eşinin erkek arkadaşını bıçakla ağır yaraladı.

Boşanacağı karısını başka erkeğin aracında görünce çıldıran koca, eline bıçağını alarak dehşet saçtı.

OLAY TRAFİK IŞIKLARINDA MEYDANA GELDİ

Olay, Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde Saltak Caddesi ile Mimar Sinan Caddesi'ni birbirine bağlayan bölgedeki trafik ışıklarında meydana geldi.

BOŞANMAK ÜZERE OLDUĞU

EŞİ

ERKEK

ARKADAŞIYLA GÖRÜNCE ÇILDIRDI

Boşanmak üzere olduğu karısını erkek arkadaşı Adem A. ile (33) 64 BB 915 plakalı otomobil içerisinde gören Osman Ö., (36) aracın önüne keserek Adem A.'yı ve karısını araçtan indirdi. Araçtan inen Adem A.'ya bıçakla saldıran Osman Ö., şahsı göğsünden ve kolundan yaraladı.

İLK MÜDAHALE ECZANEDE YAPILDI

Yaralı şahsa ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Eczaneye götürülen Adem A., burada yapılan müdahalenin ardından ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şüpheli Osman Ö. ise bir otomobille olay yerinden uzaklaştı.

OSMAN Ö.'NÜN BULUNMASI İÇİN

POLİS

ÇALIŞMA BAŞLATTI

Polis kaçan Osman Ö.'nün bulunması için çalışma başlatırken, olay yeri inceleme ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı. Polis, kadını ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

11 Ağu 2017 - 08:12 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.