Boşandığı İçin 'Düğün' Yapıp Koç Kesti

Gaziantep'te yaşayan Metin Kalkan isimli genç 3 yıl süren davanın ardından boşandıktan sonra düğün yapıp davul zurna eşliğinde eğlenerek koç

essehçi
Haber albümü için resme tıklayın

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Kıbrıs Mahallesi’nde yaşayan MetinKalkan, yıllardır ayrı yaşadığı eşinden 3 yıl süren davanın sonucunda boşandı. Şiddetli geçimsizlikten dolayı eşinden boşanan Kalkancı, boşanma sevincini yaptığı düğünle yaşadı.

Davulzurna çaldı, araç süsledi

mahkeme kararının kendisine ulaşmasının ardından davul zurna ekibi tutan Kalkan, tanıdıklarını ve arkadaşlarını da davet etti. 2 koç kestiren Kalkan, aracını ise gelin aracı gibi süsletip, boşandığını ilan eden yazılar astı. Otomobilin üzerinde, "Kalkan kurtuldu, 3. yılın sonunda adalet yerini buldu. Boşandım, kurtuldum" gibi ifadeler yer aldı.

Boşandığını çevresine söyleyen genç, saatlerce halay çekip eğlendi. Kalkancı, kesilen koçların etini ise fakir fukaraya dağıttı Metin Kalkan, "3 yıl süren mahkemenin ardından nihayet boşandım. Bugün benim en mutlu günüm. Çok mutlu olduğum için eşimden artık boşandığım için bu düğünü yaptım. Davul zurna çaldım, 2 koç kestim" diye konuştu.

23 Kas 2017 - 10:52 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.