Babasını Öldürüp Sosyal Medyadan Paylaştı

Marmaris'te yaşayan lise öğrencisi 16 yaşındaki E.A. tartıştığı babası 46 yaşındaki Şeref A.'yı çift kırma av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Lise öğrencisi Şeref A'ile yaşayan oğlu E.A bilinmeyen bir sebepten dolayı babasıyla tartıştı. Şeref A villanın salonundaki koltukta uyudu. Oğlu E.A ev bulunan silah ile koltukta uyuyan banasının önce başına sonrada göğsüne ateş etti. Panik için ağabeyini arayıp yaptıklarını anlatan çocuk elektrikli bisikleti ile kaçarak otobüs garajına gitti burada Köyceğiz'e giden minübüs ile Marmaristen kaçmayı başardı. Koltukta Kanlar İçinde Polisler Buldu Olayın ihbarından sonra villaya giden polis ekipleri kapıyı çaldı ve açan olmayınca camdan içeriyi kontrol etti. Koltukta kanlar içinde yatan Şeref A'yı gördüler ve çilingir ile eve girdiler.

Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri iki çocuğu olan Şeref A'nın öldüğünü açıkladılar. Otopsi yapıldıktan sonra Muğla Adli Tıp Kurumuna götürülecek. İlçe emniyet amirliği ekipleri kaçak olan E.A'nın Köyceğiz minibüsünde olduğunu tespit ederek harekete geçtiler ve Babasını öldüren E.A ilçe girişinde yakalandı. Olay villanın güvenlik kamerasından görüntülendi ve cinayet silahı olan çift kırma emineyete götürüldü. Sonrasında E.A'nın babasını öldürdükten sonra fotoğraflarını çekip sosyal medyada paylaştığı öğrenildi.

13 Eyl 2017 - 13:18 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.