Adana’da Vinç Kazası, 2 Ölü, 4 Yaralı

Adana'nın Sarıçam ilçesinde bir fabrikanın çatısında onarım yapmak için bindikleri vinç sepetinden düşen 6 işçiden 2'si öldü 4'ü

Adana'nın Sarıçam ilçesinde bir fabrikanın çatısında onarım yapmak için bindikleri vinç sepetinden düşen 6 işçiden 2'si öldü, 4'ü yaralandı.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikanın çatısındaki onarım işi için vinç sepetine bindirilen 6 işçi, henüz belirlenemeyen nedenle düştü.

Fabrika yetkililerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis, itfaiye ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri yönlendirildi.

Sağlık ekipleri işçilerden Murat Gümüş ve Cengiz Kutlan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yaralılar Halil Aslan, Latif Kaya, Fehmi Kaya ve Mustafa Gümüş kentteki hastanelere kaldırıldı.

# adana

20 Tem 2017 - 14:07 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.