4 Yaşındaki Çocuğa İstismarda Bulunan Sapık İçin 66 Yıl Hapis İstendi

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca 45 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Sedat K. hakkında iki ayrı suçtan en üst

HAYDARGUCLU
Haber albümü için resme tıklayın

CİNSEL

İSTİSMARDAN 45 YIL

Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi'nde 10 Şubat'ta, bir düğünde 4,5 yaşındaki kıza istismarda bulunurken yakalanıp tutuklanan Sedat K. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu tarafından, şüpheli hakkında "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçundan 45 yıl, "Cebir tehdit veya hile kullanarak çocuğu cinsel amaçlı hürriyetinden yoksun kılma" suçundan da 21 yıl olmak üzere toplam 66 yıl hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

KİMYASAL HADIM GÜNDEMDE

Bilindiği gibi Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Çocuk istismarcıları için kimyasal hadım 2-3 gün içinde gündeme gelebilir" dedi.

Gül'ün bu açıklamalarının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise "En ağır ceza için adım atılacak" ifadelerini kullanmıştı.

20 Şub 2018 - 18:04 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.