17 Yaşındaki Kız Babasından Hamile Kaldı

Kütahya'nın Gövem Mahallesinde yaşayan 17 yaşındaki A.K. 16 Haziran günü karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetleri yüzünden yakınları

Çalış
Haber albümü için resme tıklayın

DEFALARCA İLİŞKİYE GİRDİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan muayene ve tetkiklerinde A.K.’nin 2 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. A.K., doktorların kendisini biraz sıkıştırması sonucu üvey annesiyle birlikte kaldıkları evde öz babası Y.K.’nın kendisiyle defalarca ilişkiye girdiğini, bunun sonucunda da hamile kaldığını söyledi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Doktorların durumu hastane polisine ve adli birimlere bildirmesinin ardından baba Y.K. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen ve kızının eski nişanlısından hamile kalmış olabileceğini söyleyen Y.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kütahya E Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

DNA TESTİNDE ORTAYA ÇIKTI

İki aylık hamile olan A.K.’nın karnındaki bebeği hastanede yapılan kürtajla alındı. A.K.’nın kimin tarafından hamile bırakıldığını belirlenmesi için de baba Y.K. ile A.K.’nin eski nişanlısından alınan kan örnekleri İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yapılan DNA testinde A.K.’yi öz babası Y.K.’nın hamile bıraktığı belirlendi.

07 Tem 2017 - 11:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.