10 Gündür Haber Alınamayan Bir Kadın Ölü Bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apartmanda yaşayan ve 6 yıl önce eşinden boşanan 42 yaşındaki Ayşe Çelik'in evinde cansız bedeni bulundu.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yalnız yaşayan, yaklaşık 10 gün önce öldüğü tahmin edilen ve kötü koku yayan 42 yaşındaki Ayşe Çelik'in cansız bedeni evinde bulundu.

İHA'nın haberinegöre; Pamukkale ilçesinde bir apartmanda yaşayan ve 6 yıl önce eşinden boşanan 42 yaşındaki Ayşe Çelik'in evinden kötü kokuların geldiği gören komşuları polise bilgi verdi. İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri Ayşe Çelik'in yatağında uzanır vaziyette duran cesediyle karşılaştı.

Apartman dairesinde güvenlik önlemi alan ekipler durumu savcılığa bildirerek bölgeye olay yeri inceleme ekiplerini çağırdı. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve Cumhuriyet savcısının olay yerini incelemesinin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi hastanesine kaldırıldı.

42 yaşındaki Ayşe Çelik'in beyninde Tümör olduğu ve tedavi olmadığı öğrenilirken, 14 yaşında bir oğlunun olduğu öğrenildi.
Çelik'in ölümüne beynindeki tümörün sebep olduğu tahmin edilirken, kesim ölüm nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Morguna gönderildi.

Ayşe Çelik'i en son bayramın 2'inci günü gördüğünü daha sonrada hiç görmediğini anlatan kapı komşusu Ramazan Sevinç, "ben bayramdan sonra tatile gittim. Bir hafta sonra döndüğümde apartmana girdiğimde hafif bir koku hissettik. Biz ilk etapta kurban atıkları olabilir diye düşündük. Fakat koku gün geçtikçe çoğalmaya başladı. Ayşe Çelik'i de uzun sür göremeyince durumu yakınlarına haber verdik. Babası Çilingir getirerek kapıyı açtırdı. Kapı açılır açılmaz yoğun bir koku geldi. Ben hemen 112'yi arayarak durumu bildirdim" dedi.

19 Eyl 2017 - 20:45 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.