Görele Belediyesinden su takviyesi

Görele Belediyesi Özellikle Yaz Aylarında Yaşanan Su İhtiyacini Karşılamak İçin Sondaj Çalişmalari Başlattı.

Görele Belediyesi özellikle yaz aylarında yaşanan su ihtiyacını karşılamak için sondaj çalışmaları başlattı.

Görele Belediyesi tarafından ilçenin Ünlüce Mahallesi Devge altı su kuyuları mevkinde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Tolga Erener, yeni açılan kuyular sayesinde Görele’nin su ihtiyacının önemli şekilde karşılanacağını söyledi.

Su kuyusu sondaj çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Erener, “Yaz aylarında yoğun nüfus artışı ile su sıkıntısı yaşamamak için 30 metre derinliğinde 17/5 kuyu delgisi ve 330 mm borulama sistemi ile yeni su kuyusu açma çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimizin her noktasında yaptığımız içme suyu şebeke çalışmalarının tamamlanmasıyla Görele en temiz içme suyuna sahip olacaktır. Yaz aylarında yoğun nüfus artışı ile ilçemizin su sıkıntısı çekmemesi için kendimizi en zor günler için hazırlıyoruz” dedi.

#

31 Tem 2019 - 16:49 Giresun- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.