Urfalı gazeteciler tatile çıkıyor

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Üyeleri dernek binasında bir araya geldi.

Urfalı gazeteciler tatile çıkıyor
Video için play'e tıklayın

Ramazan ayında yapılacak olan programlar ve Ramazan sonrasında yapılacak olan gezi hakkında fikir alışverişi yapan dernek üyeleri program takvimini kararlaştırdı.

11 ayın Sultanı Ramazan ayında

ŞUÇGAD

olarak bir muhtaç aile ile birlikte Gazeteciler söz konusu ailede, iftar açacak. Yine Ramazan ayında Şanlıurfa Valisi, Belediye Başkanları ve Gazeteciler güzel bir ortamda iftar prağmanı hazırlayacak.
Ayrıca,ŞUÇGAD üyeleri Ramazan ayı sonrasında gazetecilerin streslerini atması amacıyla Silifke yada Susanoğlu’na tur düzenleme kararı aldı.

Gecede konuşan ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak; “Bugün yaptığımız görüşmelerde Ramazan’da yapacağımız etkinlikler ve Ramazan sonrasında düzenleyeceğimiz turistik geziyi konuştuk. Urfa’da basın olarak çalışan arkadaşlarımız üzerindeki stresi atması için düzenleyeceğimiz gezide Silifke veya Susanoğlu’nda iki gece konaklayacağız. Geçtiğimiz günlerde

GAP

Gazeteciler Derneğinin toplantısına katıldım. Gaziantep, Adıyaman, Mardin, Diyarbakır cemiyetlerinin bunu yaptığını gördük. Şanlıurfa olarak bu konuda biraz geride kalmışız. Bizde derneğimize sahip çıkan üyelerimizi tatile götürme kararı aldık. Yapacağımız program ile gazeteci arkadaşlarımızı kaynaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

"TURİSTLERİ ŞANLIURFA'YA GETİRECEĞİZ"

Öte yandan ŞUÇGAD Şanlıurfa turizmi içinde çalışmalarını sürdürüyor. ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak geçtiğimiz gün katıldığı GAP Gazeteciler Derneği toplantısı sonrasında Mersin bölgesindeki turizm şirketlerini gezdi. Şirketlerin turistleri Gaziantep’e yolladığını öğrenen Gülebak şirket yetkilileri ile görüşerek Şanlıurfa’yı anlattı. Şirketlerle tek tek görüşen Gülebak, şirket yetkililerini Şanlıurfa’ya davet etti.

Turizm şirketi yetkililerini Şanlıurfa’da ağırlamaya hazırlanan ŞUÇGAD Başkanı Gülebak; “Mersin ve çevresindeki turizm firmalarıyla görüştüm. Tüm firmalar turistleri Gaziantep’e yolluyormuş. Buda beni bir Urfalı olarak rahatsız etti. Bu firmalarla iletişimde kalacağız sürekli görüşerek turları Şanlıurfa’ya getirmeye çalışacağız. Ayrıca turizm ile uğraşan arkadaşlarımızı Şanlıurfa’ya da davet ettik. Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak Şanlıurfa’mıza bir katkımız olur ise mutlu olacağız” ifadelerini kullandı.

28 May 2016 - 12:15 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.