Umreye gideceklere yönelik eğitim semineri

- Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından sömestr tatilinde Umre'ye gideceklere yönelik eğitim semineri düzenlendi.

MARDİN

(AA) - Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından,sömestr tatilindeUmre'ye gideceklere yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Sömestr tatilinde Umreye gidecek öğrenci,veli veöğretmenlereMardinİl Müftülüğü Konferans salonunda Mardin Müftülüğünceeğitim semineri düzenlendi.

Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, yaptığı konuşmada, Hacca ve Umreye gidenlerin, Müslümanlar'ın temsilcisi olduklarını unutmamaları gerektiğini belirtti.

Coşkun, "Umre, bizler için büyük bir fırsat ve imkândır.İyi değerlendirilmelidir. Umreye gidecek vatandaşlarımız, sağlık-sıhhatini koruyarak manevi atmosferi yaşamalı, kutsal topraklarda kaldıkları süre boyunca; vakitlerini tevbe ve dua ile geçirmelidirler. Mekke ve Medine’de gönlümüzü Kur’an’a ve Peygamber efendimiz’e açalım. Vatanımız ve İslam ülkeleri için bolca dua edelim"dedi.

Seminerde,Umreye gidecek olan vatandaşlara halk sağlığı ekipleri tarafından aşı yapıldı.

Mardin’den Umreye 192 kişilik kafilenin gideceği,Mardin Havalimanı'ndan Medine veya Cidde’ye direkt yolculuk yapabileceği belirtildi.

28 Ara 2015 - 14:50 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.