Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Şanlıurfa Valiliği himayesinde Büyükşehir Belediyesinin destekleri ve Ankara Şanlıurfalılar Derneği'nin organizesinde düzenlenen 'Şanlıurfa

Tanıtım Günleri Devam Ediyor
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Valiliği himayesinde Ankara Şanlıurfalılar Derneği’nin organizesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile düzenlenen 'Şanlıurfa TanıtımGünleri' programı Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla devam ediyor.

Programların ikinci günü sabah saatlerinde Ankaralılara tirit daveti ile başladı. Yerli ve yabancı çok sayıda konuğun katıldığı etkinlikte Başkan Çiftçi, davetlilerle yakından ilgilenirken programa TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu, AK Parti eski milletvekili Yahya Akman, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tirit ziyafetinin ardından Başkan Nihat Çiftçi, misafirleri ile birlikte stantları gezdi.

18-21 Mayıs tarihleri arasında 2 bin 700 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ programına Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın 13 İlçe Kaymakamlığı ve ilçe belediyeleri, 50’ye yakın kamu kurum ve kuruluşu ile meslek odaları hazırladıkları stantlarla katkı sunuyor.

19 May 2017 - 14:18 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.