Şehidin Annesi Acı Haberi Alınca Yıkıldı

Şırnak'taki helikopter kazasında 13 şehitten biri olan Piyade Yüzbaşı Nuri Şener'in İstanbul Şişli'deki baba ocağına acı haber ulaştı.

Şehidin Şişli Feriköy Mahallesi Gediz Sokaktaki baba ocağına şehadet haberini şehidin Ankara'da yaşayan eşi Melike Şener telefonla bildirdi.
TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

Şehit haberinin ardından binaya Türk bayrakları asılırken, baba Vural Şener taziyeleri kabul ederken, anne Fatma Şener'in iki kişinin desteğiyle ayakta durabildiği görüldü. Taziye için şehidin baba ocağına gelen AK Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday, "Hepimizin başı sağ olsun. Piyade Yüzbaşı Nuri Şener, komutanımızı helikopter kazasında ebediyete uğurladık. Türk milletimize ve diğer şehitlerimizin yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Kardeşimiz komutanımız Şişli Feriköy çocuğuydu. Doğma büyüme buralıydı. Ben kederli babasının annesinin ve eşinin acısını yürekten paylaşıyorum. Aziz şehidimizi bu mübarek ramazan ayında gani gani rahmet diliyorum" dedi. Evli ve bir çocuk babası olan 32 yaşındaki Piyade Yüzbaşı Nuri Şener'in Ankara'da yaşadığı ve yaklaşık 7 ay önce de Ankara'dan geçici görev için Şırnak'a gittiği öğrenildi.
CENAZESİ BUGÜN DEFNEDİLECEK

Şehidin naaşının Feriköy Hasan Zeynep Camii'nde bugün kılınacak ikindi namazıyla Feriköy Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.

01 Haz 2017 - 21:28 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.