Sakıbın Köşkü Sezonu Açtı

Şanlıurfa Haleplibahçe havzası müzeler bölgesinde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELTUR A.Ş tarafından işletilen Sakıb'ın Köşkü

Şanlıurfa Haleplibahçe havzası müzeler bölgesinde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

BELTUR

A.Ş tarafından işletilen Sakıb'ın Köşkü yeni sezonu açtı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisi olarak kullanılan Sakıbın Köşkü, kafeterya ve restaurant hizmetiyle yeni sezonu açtı.

Ramazan Ayı boyunca, sahur vaktine kadar hizmet verecek olan Sakıbın Köşkü, vatandaşların aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebileceği bir mekan olmayı hedefliyor.

Tarihi mekanda, yöresel yemeklerin yanı sıra, klasik lezzetleri de barındıracak olan Sakıbın Köşkü Sosyal Tesisi, Şanlıurfa'lılara farklı bir ortam sunacak.

23 May 2017 - 11:43 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.