Özel Metrolife Hastanesinden 11 Nisan Kutlaması

Özel Metrolife Hastanesi Başhekimi Dr. M. Cengiz Karakucak 11 Nisan Kurtuluş Bayramını Kutladı.

Özel Metrolife Hastanesi Başhekimi Dr. M. Cengiz Karakucak 11 Nisan Kurtuluş Bayramıyla ilgili şu açıklamda bulundu, “ Ülkemizin her köşesinde milletimizin bağımsızlığı uğruna yazmış olduğu pek çok kahramanlıkdestanı vardır. Bu destanlar, ülkemizin birlik ve beraberliğe verdiği önemin bir ifadesidir.

1919’da önce İngilizler sonra Fransızlar tarafından işgal edilen tarihi peygamberler tarihine dayanan Peygamberler Şehri Şanlıurfa 11 Nisan 1920’de Urfalı Milisler tarafından kahramanca verilen mücadele sonunda düşman İşgalinden kurtarılmıştır. 11 Nisan’da, zincire vurulmak istenen bir milletin bu zincirleri kırarak elde ettiği milli mücadelemiz şeref sayfalarında yer almaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm aziz Şanlıurfalı hemşerilerimin 11 Nisan Kurtuluş Bayramlarını kutluyor, başta milli mücadelemizin kahramanlarını ve onların silah arkadaşları olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyorum dedi.

10 Nis 2017 - 12:41 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.