O Trafiği Yunus Polisi Rahatlattı

Şanlıurfa'da yol çalışmaları trafiği kilitledi.  Şanlıurfa Diyarbakır yolunda delgeç çalışması nedeniyle trafik akımını Mardin yoluna verince

O Trafiği Yunus Polisi Rahatlattı
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa`da akşam mesaisinden sonra evlerine dönmekte olan vatandaşlar trafikte 45 dakika mahsur kaldı. Abide kavşak kapalı olunca trafik akımını çevre yoluna verince aynı güzergah üzerinde de yol çalışması olunca uzun kuyruk oluştu. Bir hasta vakası için aynı yolu kullanmakta olan ambulans ise bir süre tıkandı. Trafiği rahatlatmak için olay yerine gelen yunus polisleri trafiği rahatlattı.

05 Eki 2016 - 13:45 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.