Mekke'nin fethinin 1385'inci yıl dönümü

- MİHDER tarafından etkinlik düzenlendi

MARDİN (AA) - Midyat İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (MİHDER) tarafından Mekke'nin fethinin 1385'inci yıl dönümü dolayısıyla bir etkinlik yapıldı.

Hacı Kasım Altunkaya Camisi'nde Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte konferans veren eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Rıdvan Çakır,Hazreti Muhammed'in Mekke'ye Fetih Suresi'ni okuyarak girdiğini hatırlattı.

Çakır, Mekke'ninalemlere rahmet olarak gönderilen Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrif ettiği, çocukluğu ve gençliğinin geçtiği, Muhammed ül Emin adının ve ilahi görevinverildiğimübarek bir belde olduğunu vurguladı.

Gülistan İlahi Grubunun okuduğu ilahilerin ardından dua edilmesiyle sona eren etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı.

31 Ara 2015 - 21:21 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.