Mehmet Ekif Ersoy, vefatının 79. yılında anıldı

ŞANLIURFA (AA) - Viranşehir ilçesindeMehmet Akif Ersoy, vefatının 79. yılı dolaysıyla anma programıdüzenlendi. Bahçelievler İmam Hatip Orta Okulunda d...

ŞANLIURFA (AA) - Viranşehir ilçesindeMehmet Akif Ersoy, vefatının 79. yılı dolaysıyla anma programıdüzenlendi.

Bahçelievler İmam Hatip Orta Okulunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okulun müdürü Fethi Yıldırım, programda,milli şairErsoy'un, Türk tarihine önemli eserler bırakan büyük bir üstat olduğunu ifade etti.

Ersoy'un hayatında kesitler anlatan Yıldırım, "Mehmet Akif Ersoy'un özel hayatına bakacak olursaksporu seven, iyi bir yüzücü, iyi bir gülle atıcı, güreşçi ve yürümeyi çok seven tarih kokan bir kişilikti "diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Arpağ, Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş veŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir İlçe Koordinatörü Aladdin Milli'nin izlediği program,öğrencilerin şairErsoy'un şiirlerini okumasıylasona erdi.

25 Ara 2015 - 17:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.